Altijd een oplossing

Wij houden van oplossingen. Alle medewerkers van OAMKB vormen samen een proactieve organisatie die graag samen met jou alle opties doorneemt. Wij stoppen niet voordat wij de beste oplossing voor jouw onderneming hebben gevonden. Waar wij jou onder andere bij kunnen helpen:

Uiteraard blijft het daar niet bij; wij kunnen jouw bedrijf ook juridische ondersteuning bieden met onze HBO-juristen. Op deze manier weten wij zeker dat wij jou altijd het beste advies kunnen bieden voor jouw bedrijf in Zwolle en omstreken.

Een boekhouder is niet nodig wanneer je onze hulp inschakelt. Of we het nu samen aanpakken of je laat alles over aan ons administratiekantoor in Zwolle, je zult jaarlijks veel geld besparen. Wij beschikken over onze eigen accountants, maar we werken ook samen met accountants in Zwolle. OAMKB biedt vele opties; wij passen alles aan op maat. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een boekhoudpakket af te nemen wat wij voor jou kunnen onderhouden.

Wij leveren alleen diensten van de hoogste kwaliteit en onze diensten zijn altijd en overal bereikbaar. Bovendien voorzien wij jou van een persoonlijke online adviseur. Deze kun jij op praktisch elk gewenst moment contacteren via e-mail, per telefoon of chat. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via Skype; op deze manier spaar je weer enkele autoritten uit. Ons administratiekantoor in Zwolle staat klaar om jou te helpen. Daarbij maken wij het jou gemakkelijk om te besparen waar mogelijk door de boekhouding inzichtelijk te maken.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden op het gebied van online accountancy voor jouw bedrijf? Je kunt het vandaag nog zelf proberen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Gratis uitproberen? Vraag een offerte aan