Als je online administrateur verwerk ik je boekhouding met behulp van de nieuwste  online technieken en boekhoudkundige applicaties. Ik werk alleen met bewezen succesvol en gedegen software.

Administraties digitaliseren  + persoonlijke touch

In deze tijd mag het voeren van een administratie niet veel tijd meer kosten. Ik begeleid je met de  financiële administratie, we digitaliseren zoveel mogelijk je administratie. De afgelopen jaren heeft het digitaal verwerken en scannen van de boekhouding een enorme groei doorgemaakt en is administratie een druk op de knop geworden. Omdat je boekhouding altijd en 24/7 up-to-date is, kun je je onderneming altijd sturen op actuele cijfers!

Mijn toegevoegde waarde voor jou als ondernemer ligt in het interpreteren van de cijfers en het inspelen hierop zodat op tijd actie ondernemen als er een voordeel te behalen valt of een risico’s moeten vermijden. Ik signaleer op tijd  financiële en fiscale veranderingen en door mijn persoonlijke benadering en pro-actieve houding ben je altijd als eerste en op tijd op de hoogte. Omdat we de administratie digitaliseren kunnen we samen sparren over wat er speelt in je onderneming of boekhouding.

Continuïteit

OAMKB (Online administratie MKB)  is een landelijk opererende organisatie waar alle specialisten aanwezig zijn. Van accountants, administrateurs, adviseurs en fiscalisten, alle kennis is in huis voor een goede, betrouwbare financiële begeleiding en garantie voor continuïteit. Sinds 2014 zitten we ook in Zwolle. Ik werk samen met onze accountant in Zwolle: Ronald Westerhof.

Meer dan de traditionele accountant je biedt!

In Zwolle e.o. ben ik vastberaden het écht anders te doen als administrateur.  Als ondernemer verdien je een financieel partner die samen met jou de onderneming financieel gezond maakt/houdt en op basis van actuele cijfers pro-actief begeleidt, stuurt en adviseert!

Mag ik jou helpen met een gedigitaliseerde administratie die rust en inzicht geeft?