Omdat geven nog leuker is dan krijgen

 


De donatie gaat dit jaar naar LINDA.Foundation:
"Samen met zoveel mogelijk donateurs willen we meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. Met jouw hulp kunnen wij dit jaar om te beginnen hopelijk 1000 gezinnen met kinderen, die leven in armoede, enkele momenten van onbezorgdheid bezorgen. Dat doen we in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A". 
Linda de Mol: "Als je met twee kinderen tachtig euro per week hebt om alles van te doen, en altijd gebukt gaan onder zorgen over geld, reken maar dat dit cadeau dan uit de hemel komt vallen"

"Bij de LINDA.Foundation blijft nooit iets aan de strijkstok hangen, de stichting betaalt zelf alle overhead. Wij garanderen dat meer dan 100% van elke donatie ten goede komt aan gezinnen in financiële nood. Dankzij sponsoring van de meewerkende bedrijven kunnen wij de komende tijd van jouw gift van bijvoorbeeld 35 euro voor 50 euro aan bonnen inkopen. Begunstigde gezinnen kiezen wij niet zelf, zij worden bij ons aangebracht via gespecialiseerde instanties, die zelf al streng selecteren en controleren." https://www.lindafoundation.nl/


 
09:53:24