Juridisch advies Zwolle

Verder zoeken hoeft niet meer; OAMKB is er ook voor je wanneer je juridisch advies of financieel advies nodig hebt. In samenwerking met onze HBO Juristen bieden wij de beste oplossing.

Een innovatieve manier van werken; ons juridisch adviesbureau biedt jou een op voorhand vastgestelde, betaalbare prijs welke tevens is getoetst door een senior jurist.

Wanneer je al klant bent van OAMKB en een juridische vraag hebt over je onderneming, verwijst onze administrateur of adviseur jou door naar onze HBO Juristen. Zij staan gereed om een antwoord te geven op jouw vraag.

Uiteraard kunnen wij altijd meer advies bieden. Je kunt bovendien voor gratis advies terecht bij onze juridische helpdesk.

Voor complexe vragen die meer tijd nodig hebben om opgelost te worden bieden wij van tevoren een offerte ter goedkeuring. Zo is er voor alle partijen duidelijk wat er wordt gevraagd.

Op zoek naar toegankelijk en praktisch advies? Van de accountants van OAMKB kun je altijd een gedegen oplossing verwachten. Vraag direct een gratis offerte aan om te leren hoe wij jou kunnen bijstaan.
 

 

OFFERTE AANVRAGEN

GRATIS UITPROBEREN