Ervaren administrateur met kwaliteiten van een accountant in Zwolle

Het bijhouden van je administratie is voor bedrijven van groot belang, maar je wil hier natuurlijk liever niet teveel tijd aan kwijt zijn. Bij OAMKB Zwolle kunnen we je helpen met de administratie van je bedrijf, zodat je al je aandacht op je bedrijf kunt richten. Naast de boekhouding houden wij ons bezig met dezelfde werkzaamheden als accountants. Je kunt hier dus terecht met al je vragen over je administratie.

Kies voor een administrateur met accountanttaken in Zwolle

Het belangrijkste verschil tussen boekhouders en accountants is dat accountants met name cijfers controleren. Een overeenkomst is dat ze allebei nauwkeurig kunnen werken en discreet omgaan met cijfers. Voor veel bedrijven is het handig en voor middelgrote tot grote bedrijven zelfs verplicht een accountant in dienst te nemen. Naast het controleren, geeft een accountant ook adviezen over financiële en fiscale zaken. Deze adviezen zijn vaak meer gespecialiseerd dan die van een boekhouder. Bij OAMKB Zwolle kun je terecht met je boekhouding, maar we bieden ook accountancydiensten.

Verzeker je van betrouwbare gegevens met een accountantsverklaring

Wanneer accountants de jaarrekening hebben gecontroleerd, kunnen ze drie soorten accountantsverklaringen afgeven. Hiermee geven ze aan dat het document geen onwaarheden bevat, maar het geeft tegelijkertijd geen garantie. De eerste is de controleverklaring. Deze wordt verstrekt nadat de accountant een controle heeft uitgevoerd. Een tweede is de beoordelingsverklaring, waarmee de accountant een beoordeling geeft over de jaarrekening. De laatste accountantsverklaring is de samenstellingsverklaring. Hierbij heeft de accountant een overzicht samengesteld van bijvoorbeeld de jaarrekening.

Wil je ook geld en tijd besparen? Ga dan aan de slag met Accountantskantoor OAMKB Zwolle. Neem contact op.